Våra inredningstjänster

De som kommer till oss för att få hjälp med inredningen av sitt hem har ofta helt olika behov och önskemål. Därför har vi tre olika tjänster som vi utgår ifrån och som täcker upp de flesta typer av inredningsprojekt.

Inredningskonsultation

Med en inredningskonsultation får du muntlig professionell rådgivning och ett personligt bollplank till ett fast pris. Smidigt och enkelt för dig som behöver tips och råd

Inredning helhetslösning

Vår skräddarsydda inredningstjänst helt format efter dina behov. Vi hjälper dig med plan-lösning, materialval, inköp, hantverkare och projektledning.

Inredningshjälp online

Vår digitala inredningstjänst ger dig ett fullständigt inredningsförslag. Vi träffas online med samma engagemang och dialog som om vi träffats på plats.
Inredare Dorte Myhre

Inredningsprocessen

Ett väl bearbetat koncept med bilder, beskrivningar, färg/material sammanställning och en möbelplan är en förutsättning för att skapa det hem ni drömmar om.

Vi analyserar era behov

Vid vårt första möte pratar vi om vem som ska bo, stil, budget och vad som, för er, är det viktiga med ett hem? Hur ser drömhemmet ut helt enkelt.

Vi skapar ett inredningskoncept

Vi skapar ett koncept med materialval, färg- och ljussättning, möbler, textilier och inredningsdetaljer efter behov, önskemål
och förutsättningar.

Vi levererar och färdigställer

Vi levererar ny belysning, möbler och textilier etc. enligt offert och ser till att allt hamnar på sin plats, monterat och klart. Vi ser till att ert hem blir det hem ni har drömt om.