Helhetslösning från idé till färdigt hem

När du väljer en Helhetslösning från Myhres & Co får du ett inredningspaket som är helt skräddarsytt utifrån dina behov och önskemål.

Skräddarsytt inredningspaket

När du väljer inredningshjälp från Myhres & Co får du ett inredningspaket som är helt skräddarsytt utifrån dina behov och önskemål. Gemensamt för de flesta av våra projekt är att kunden vill ha en helhetslösning och få hjälp hela vägen från design, inköp och leverans. Enkelt och smidigt från första idé till färdigt hem.

På resans gång är det många val och detaljer som ska beslutas kring. Du kan få hjälp med till exempel planlösning, ytskikt som tapeter, väggfärger och golv. Vi finns med i valet av material till kök, badrum, belysning, möblering, inredningsdetaljer och textilier. Resultatet blir ett unikt designkonceptet skapat helt efter dina behov och önskemål.

Många uppskattar att anlita oss som inredare men också som projektledare som håller koll på alla delar och detaljerna i projektet på resans gång. Du kan luta dig tillbaka och tryggt veta att allt blir professionellt utfört.

Renovera eller bygga nytt?

Vid en renovering är det många av våra kunder som önskar hjälp med planlösning, materialval och en funktionell sammanhängande inredningsdesign. Du avgör själv om vi ska komma in och hjälpa till med vissa delar eller om du önskar vår hjälp som projektledare som håller koll på detaljerna och helheten. Många uppskattar att anlita oss både som inredare och samordnare för hela inredningsprojektet.

När du ska bygga nytt

När ett nytt hem byggs och inredningen ska bestämmas är det väldigt många beslut som ska fattas på vägen. Allt från eluttagens placering till golvmaterial och köksinredning. Det är lätt att tappa överblicken och att missa de viktiga detaljerna i det som ska bli ens hem. Anlita Myhres & Co för att få stenkoll på både inredning och projektledning av helhet samt detaljer för ett lyckat inredningsprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer

Inredningsprojekt hantverkare

Så går det till

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Använd formuläret för att boka ett första kostnadsfritt hembesök. Skicka gärna med bilder och ritningar som blir underlag för vårt första möte.