Praktiska och stilfulla inredningstips

Behöver du tips kring dit inredningsprojekt? Här har vi samlat lite gott och blandat från vår digra kunskapsbank inom inredning av olika rum och olika inredningsstilar.

Mysigare gästrum

När gästerna kommer är det trevligt att välkomna dom lite extra. Det är de små saker som får dina gäster att känna sig välkomna och väl omhändertagna.

Praktiskt hemmakontor

Är du trött på att sitta vid matbordet eller i köket och jobba? Eller du kanske har ett separat hemmakontor möblerad med alla möbler som inte får plats någon annan stans?

Inreda med ljus

Vi har det inte lätt här uppe i norr med ljusa dygn på sommarhalvåret, och mörke dagar på vintern. Det kan vara en utmaning att hitta rätt belysning, som fungerar året om.

Få till bra färgkomposition

När du ska få till färgerna i ditt hem finns det vissa verktyg och tips som kan vara bra att känna till.

Hitta lampa till matbordet

De flesta av oss byter inte lampor så särskilt ofta och vill självklart att den vi väljer ska vara länge, passa in och såklart ge rätt ljus på rätt ställe.

Kan man blanda träslag?

Ja, det kan du absolut och med fördel. Det kan till och med göra rummet mera inbjudande och ge karaktär. Men det kräver lite tanke bakom.

Möbleringstips

Möblering är inte alltid lätt. En del av oss har dessutom för många möbler och prylar, mig själv inkluderad. Så första rådet är rensa, rensa, rensa.

Så lyckas du med gardiner

Det här med att hänga gardiner är inte alltid enkelt. Vi får ofta frågor om vad man ska tänka på. Här är våra 3 bästa tips till hur du undviker de värsta fel.

Få inredningstips till din e-post

Fyll i ditt namn och din e-post så får du ditt valda tips till din e-post.