Inspirerande föreläsningar, workshop och kurser

Vi vill inspirera till färg och form och ge dig tips och råd om färgval, möblering, accessoarer och belysning. Den perfekta starten på ditt inredningsprojekt eller att utvecklas vidare och ta nästa steg i ditt inredningsintresse.

Föreläsningar inredning

För privata grupper, föreningar och företag

Välj bland olika teman som Trender, Belysning, Compact Living eller vi kan sätta ihop en föreläsning specifikt för er. Föreläsningarna är på ungefär 50 minuter och avslutas med en frågestund från publiken, Föreläsningen görs med stöd av en bildpresentation.

Förslag på teman:

  • Balans i inredningen
  • Belysning & Ljussättning
  • Inred med naturen i fokus
  • Trender före, nu och sen.
  • Compact Living, Small spaces.
  • Stillében och detaljer. Personlig inredning.
  • Egna önskemål – Vad vill du att vi pratar om?

Workshop - I huvudet på en inredare

En workshop fullspäckad med inspiration

Vi visar en mängd inspirerande miljöer samt före/efter bilder och pratar om hur man kan tänka när det kommer till färg, möblering och belysning.

Vi skapar sedan egna moodboards (vi har med oss material) Deltagarna är också välkomna att ta med bilder från sina hem för en kort konsultation.

TID: 2 timmar inklusive paus. Tiden går att anpassa.
PRIS: 3 500 kr/tillfälle
(max 8 pers., vid flera deltagare, kontakta oss!)

Inredningskurs

Lär dig tänka som en inredare

Med den här kursen vill vi inspirera och hjälpa dig till långsiktiga, hållbara beslut genom att ge dig konkreta verktyg och tips.
Steg för steg går vi genom färgsättning, materialval, möblering och belysning. Genom praktiska övningar får du bland annat möjlighet att arbeta med helhetslösningar och identifiera din inredningsstil. Vi hjälper dig att göra din personliga moodboard och möbelplan.

Du arbetar antingen utifrån din egna planritning, (vi kan hjälpa dig att göra en planritning med dina mått om det behövs), eller du kan välja att arbeta med material, som finns på plats.

Vid varje tillfälle har vi praktiska övningar och personlig rådgivning. Målet är att du vid kursens slut har en plan för hur du skapar ditt drömhem.

TID: 3 x 3 timmar.
PRIS: 3 600 kr/pers. (max 6 pers)