Kundomdömen

Vårt rykte och våra kunders omdömen är det bästa kvittot på vårt utförda inredningsarbete. Här kan du läsa vad några kunder sagt om oss genom åren. 

Vi stod inför renovering av kök och nedervåning. Vi kände att vi behövde hjälp med färgval, materialval, möbelval mm, vi fick då kontakt med Myhres & Coey vilket vi inte ångrat.
Vi är mycket nöjda med vad de hjälpt oss med, de har goda ideér och är lyhörda för vad man själv tycker. Vi känner efter vår renovering att resultatet blivit bättre än vad vi kunnat hoppas på, och det är till stor del Maria & Dortes förtjänst.
Vi rekommenderar dem varmt.

Eva och Mikael Larsson

Proffsiga, lyhörda, flexibla, känsla för design/färg/stil och fångar upp precis det man själv vill fånga men inte lyckad med…..högsta betyg till dom.

Ingegerd Falk

Vi fick hjälp av Myhres & Co när vi byggde vårt hus. Fick hjälp med färger och inredning. Vi är nöjda och känner att vi fick precis den hjälp som vi behövde. Jag lärde mig även att tänka till mer själv och se mer vad jag gillar och inte. Myhres är proffsiga och mycket lätta att arbeta med.

Maud Svensson

Proffsigt och väl utförd projektledning.
Vår lägenhet är från slutet av 1800-talet, stor, har en speciell planlösning och väldigt generös takhöjd. 
Vi sökte såväl hemtrivsel som representativa ytor. 
Myhres & Co hjälpte oss att hitta vår stil och fick oss att våga ta ut svängarna på ett sätt som överraskade oss oerhört positivt.

Martin & Cristina Carlstein