Om Myhres & Co

Med lång erfarenhet och vana att arbeta med många olika inredningsstilar kan vi anpassa inredningen på bästa sätt till varje projekt. Anlitar du oss får du en engagerad och lyhörd inredare med fokus på att alltid förverkliga en miljö som passar hitta unik inredning anpassat efter efter dina önskemål och din personlighet.

Passion för hem att älska och trivas i

Min drivkraft är att skapa inredning och hemmiljöer som uppdragsgivaren älskar att komma hem till och vara i. Det är alltid inspirerande att ta sig an ett nytt hem eller företagsmiljö och lära känna kunden och deras behov från grunden. Jag som driver Myhres & Co heter Dorte Myhre och med mig får du alltid en engagerad inredare som skapar unika lösningar för varje ny kund. Jag samarbetar med ett stort antal möbelleverantörer och duktiga hantverkare för att skapa bästa möjliga slutresultat.

Varje kund är unik – precis som inredningen vi levererar

Alla människor är olika och trivs i olika typer av inredning och miljöer.  Hemmet och inredningen är något man lever i och ska trivas med under lång tid. Därför lägger vi alltid stor vikt vid designförslagen så att den inredning jag föreslår är unik och speciellt framtagen för just den kunden.

Inredare Dorte Myhre

Erfaren inredare och projektledare

Att hitta rätt inredning, färger och material är en process i sig men för att hela inredningsprojektet ska bli lyckat krävs även andra kunskaper och erfarenheter. Med Myhres & Co får du ett företag som kan hjälpa dig genom alla steg på vägen från idé till färdigt hem. Du väljer själv hur stort vårt engagemang ska vara i ditt inredningsprojekt.

Ta hjälp med alla delarna

Utöver inredningstjänster så kan vi även erbjuda helhetslösningar där vi även tar ansvar för projektledning, inköp, leverans och implementering. Du kan luta dig tillbaka och veta att du får ett proffsigt utfört arbete från start till mål.

Investera i ditt hem

Vad är det som gör att vissa miljöer bara känns helt rätt? Där färger, ljus, möbler och detaljer bildar en harmonisk helhet. Det är en kombination av kunskap och känsla, men också erfarenhet av hur du kombinerar det funktionella, det personliga med hur miljön ska användas.

Det krävs också tid. Att anlita en inredare som tar hand om alla dessa moment och guidar dig genom dina beslut är en bra investering i för att spara tid och pengar. Du slipper dyra felköp och kan ta  kloka beslut gällande din inredning och renovering. Vi hjälper till att göra långsiktiga val av möbler och material vilket är bra för både miljön och din plånbok.

Vi kan hjälpa dig oavsett om det bara handlar om ett rum eller ett helt hus. Vi har många återkommande kunder som kommer tillbaka till oss vid flera tillfällen. Det tycker vi är det bästa betyget på att det vi gör även fungerar i verkligheten och inte bara på pappret.

Investera i ditt hem professionell inredare Myhres & Co